fredag 27 april 2018

Ann-Marie Körling, erfarenhetsutbyte och bokkassar

Tack för att ni har delat med er av samtalen i grupperna! Det har varit intressant att ta del av det ni har pratat om. Som vi förstår det, utifrån samtalen och utvärderingen, var Ann-Marie Körlings föreläsning uppskattad. Roligt! Flera har också uttryckt i utvärderingen att erfarenhetsutbytet i grupperna var positivt. Många har uttryckt att tiden var för knapp både för Ann-Maries föreläsning och erfarenhetsutbyte. Det får vi ta med oss framöver.

I en del grupper har bokkassar till hemmen diskuterats. På SBC har vi böcker som kan användas för detta ändamål. Hör gärna av er till oss, sbc@utb.kristianstad.se, så bestämmer vi en tid när ni kan komma och titta på böckerna. Någon förskola har lämnat “gamla” bokkasseböcker här och sedan tagit nya böcker. Det får ni gärna göra. Då räcker böckerna längre och ni kan variera innehållet i kassarna.

Publicera gärna i bloggen när ni har tid och lust! Ju fler som skriver, desto mer angeläget blir det att följa bloggen. Berätta om vad ni gör, visa hur det ser ut och ställ frågor till varandra!

Hälsningar
Mona, Magdalena, Cecilia och Barbro

ps. Vi vill också tacka för delutvärderingarna. De var till stor nytta för oss när vi redovisade arbetet med förskolebiblioteken till Kulturrådet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar